Siirry pääsisältöön

Uusi ulkoasu, kommentoi ja voita!

Nyt kertomaan plussat ja miinukset

 Oli aika lailla tälläinen ilme eilen tehdessä.. heh

Eilen tosiaan väsäsin uuden ulkoasun, mihin olen itse.. no, en ainakaan tyytyväinen. Halusin erilaisen mutta siitä tuli mitään sanomaton. Otsikko liian täynnä ja muuten erittäin pelkistetty. Kyllä tällä kuukausi taas pärjäillään, mutta saapi nähdä koska kyllästyn itse. Tarkemmin en jaksa lähtee analysoimaan, mutta siis banneri ja tausta on tehty Adobe Photoshop CS2, joku jos sitä miettii.

Mutta mitäs te lukijat tykkäätte? Nyt haluaisin kuulla mielipiteitä uudesta ulkomuodosta, plussia ja miinuksia. Voin jopa lupailla pienen palkinnon! Eli kaikkien vastanneiden kesken arvotaan blogiarvostelu ja lisäksi erittäin hyvä mieli kaupan päälle! Blogittomille tällä siis ei ole niin suurta arvoa (kun ei varmaan blogillesillekaan, muuta kun ilmainen mainostus seuraavassa postauksessa ;)), mutta kertokaa silti ihmeessä mielipiteitä, sillä samalla jaatte hyväämieltä minulle! Ja minä tietenkin jaan sitä teille. Mitä laajemmin kommentoit ulkoasua ja vaikka myös muuta blogia - huomaa että otan aina mielelläni kaiken palautteen vastaan - sen paremmalle mielelle saat allekirjoittaneen.

Joten nyt vain runosuoni laulamaan ja kommentteja kehiin. Muistakaa laittaa myös Blogi jolle haluatte arvostelun, jos arvonnassa vaikka sattuisi käymään hyvä tuuri. Arvostelusta pyrin tekemään kattavan ja lopuksi annan vielä kouluarvosanan 4-10. Joten nyt ei kun kommentoimaan!

Kommentit

  1. Onpa outoa nähä tässä blogissa vaalee ulkoasu! Tosin tää on kiva vaikka odotinkin jotain hieman erilaista taustaa, toi on vähän liian tommonen tylsä. Banneri on tosi kiva, mutta toi teksti on hirveen pienellä tai sit johtuu mun miniläppäristä enkä nää mitää. :D

    Mua henkilökohtasesti häiritsee kun noi kaikki luetuimmat postaukset yms on tuola alhaalla, sillä niitä on tosi raivostuttava lähtee etsiin tosta etusivulta kun saa selata ikuisuuksiin.

    Värimaailma on tässä tosi kiva vaikka ehkä vähän yksinkertanen. :)

    VastaaPoista
  2. Jes, tykkään antaa arvosteluja, joten tässä tulee:

    Otsikkokuva kuvaa hyvin blogin nimeä ja sisältöä, mielestäni osuva otsikkokuva juuri tähän blogiin.
    Kuva on kauniisti tehty, ei liian sekava, mutta ei liian yksinkertainenkaan. Itse ainakin jäin heti tuktimaan mitä kaikkia yksityiskohtia kuvasta löytyy, jäi oma silmä kiinni heti :) Eli otsikkokuva on myös mielenkiintoa herättävä. Pidän kovasti.
    Uudessa ulkoasussa kaunis värimaailma.
    Ulkoasu on kyllä todella paljon erilainen kuin edellinen, joten menee hetki tottua tähän uuteen ulkomuotoon :D

    Muuta kommentoitavaa blogista sen verran että:
    Blogi on erittäin mielenkiintoinen, sisältää hyvälaatuisia ja hienoja kuvia, teksti on sujuvaa ja myös opettavaista. Heppablogeista (kuten myös sinun) saa intoa ja vinkkejä omaan heppaharrastukseen.

    / http://prettydestiny.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Omaa silmääni miellyttää kovasti! Persoonallinen, mutta silti yksinkertainen joka on aina hyvästä. Paljon parempi kuin entinen ja tosi ammattimaisen näköinen. Vaalea yksinkertainen värimaailma antaa hyvin tilaa hyvälaatuisille kuville joita tänne aina ilmestyy. :) Bannerissa molemmat hevoset esiintyvät kyllä edukseen!

    Toisaalta jotenkin on aina häirinnyt että nuo kaikki boksit on tuolla alhaalla, mun mielestä olisi helpompi että ne olis tuossa sivussa - näkisi heti kuka täällä kirjoittelee (vaikka sen jo tiedänkin) ja olisi niin helppo selata myös tekstejä.

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä tää on ihana! Omasta mielestä on just kiva, kun luetuimmat postaukset yms. on tuolla alhaalla eikä hyppää heti silmille. Värimaailma on ihana ja tuo banneri <3

    VastaaPoista
  5. Otsikko on mielestäni onnistunut. Siinä on kiva värimaailma, kuvat on hyvin valittu ja hyvin myös leikattu sekä sijoiteltu. Tekstit erottuu ja on tehty sopivalla fontilla. Sitä jää mielellään katselemaan kyllä.

    Itse blogin tämänhetkisestä taustasta en niin välitä. Siinä ei ole mitään isompaa vikaa, se vaan on vähän pliisu. Vähän voimakkaampi väri olisi ehkä toiminut omaan silmään paremmin. Ei se kyllä näinkään herätä mitään aggressioita tai spontaania ärtymystä, mutta ei kyllä juuri muitakaan tunteita. Ehkä se johtuu siitä, kun otsikossa on paljon kaikkea ja se on itsessään voimakas, niin kun se ei yhtään heijastu taustaan, tunnelma omalla kohdalla vähän lässähtää.

    Yleisesti blogista; tykkään kovasti. Tekstit on kirjoitettu selkeästi, omalla tyylillä ja niissä on mukana tunnetta. Asioista on kerrottu tarpeeksi, mutta ne eivät ole niin pilkuntarkkoja, että kyllästyisi lukemaan. Nämä blogitekstit on yksiä harvoista, jotka luen poikkeuksetta kokonaan enkä vain silmäile läpi tyylillä "joojoo". Kuvia on usein ja ne ovat hyvälaatuisia, sekä videoitakin kivan tasaisesti. Hepat tietysti hienoja (aina pitää ihastella Pyryn harjaa) ja niistä selkeästi pidetään hyvää huolta. Lisäksi mielenkiintoista lukea erilaisesta hevostelusta kuin itsellä ja suokkien maailmasta. Kaikista erikoispostauksista olen pitänyt myös kovasti.


    Jos nyt arpaonni suosii niin arvostelun saa tehdä tästä tuoreesta blogistani: http://april-ii.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. ainiin se blogikin :D
    http://arrasankari.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Banneri on mielestäni tosi onnistunut ja kiva. Siinä on kiva, vaalea värimaailma, josta enemmän tykkään. Bannerin tausta siinä on tosi kiva, tuollainen haalea, silti päällimmäiset kuvat & teksti näkyy hyvin ja on siisti.

    Enemmän tykkään tästä ulkoasusta, kuin edellisestä, koska tämä on jotenkin vaan selkeämpi/siistimpi.

    Koko sivun taustasta en kauhesti pidä, vaikka se on kyllä selkeämpi kuin edellinen (edellisessä oli se hevonen, ei näkynyt jostain kohtia kunnolla tekstiä).

    Noi lukijat, luetuimmat ym. olisi kiva jos olisi esim. sivussa, koska se on vähän tyhmää, kun on tuolla alhaalla, en tiedä miksi, mutta omaan silmään ei vaan kauheasti miellytä :D Lisäksi alhaalla on se 'Senni & hevoset' -juttu, niin se ei ole varmaan kauhean ajankohtainen (Lurppa on palailemassa sairaslomalta..? :D), joten olisi kiva jos sen päivittäisi.

    Muuta yleisesti blogista;
    Tykkään lukea, koska tekstit ovat mielenkiintoisia ja kivoja, positiivisellä tavalla persoonallisia. Kuvat ovat (melkeinpä) aina hyvälaatuisia, ja videoita on myös kiva katsoa. Selkeästi kirjoitat tunteella, ja myös asiallisesti.

    Ehdottomasti paras koskaan seuraamani/lukemani blogi! ;)

    Ja vielä se blogi: http://metsanoja.blogspot.com/ :D

    VastaaPoista
  8. Hauska sattuma, ihastelin tuota banneria ja mietin pitäisikö siitä sanoa jotain, ja vasta sitten luin tekstin missä lukikin, että notta sitä pitääkin ihan arvostella :)
    eka sana mikä tuli mieleeni siitä on "hd-laatuinen"; käyttämäsi kuvat niin tässä kuin aiemmissakin bannereissa on todella tarkkoja ja osaat kumittaa kuvista reunat pois todella tarkasti - ei jää suttuisia reunoja kuviin. Myös photoshop-brushien käyttö on hillittyä mutta hyvää, osaat koukerokuviotkin asetella minun silmää miellyttävästi. Värienkäyttö on myös hyvää, ja osaat aina valita fonttisi tyylillä - et yritä liikaa, mikä usein kostautuu huonona ulkoasuna.

    Itseasiassa bannerisi ovat niin hyviä, että käytin yhtä aiempaa banneriasi inspiraationlähteenä omaani tehdessä, sinulla on tosi hyvää silmää näiden tekoon ja se myös vaikuttaa heti siihen, kuinka miellyttävää blogia on lukea. Vaikka toki sisältökin on tärkeä, kiinnitän estetiikkaan aika paljon huomiota. :)

    Yleisesti ottaen blogiasi on kiva lukea, tekstisi ovat pohdiskelevia ja viksuja, eivätkä ne herätä negatiivisia tunteita. Minä harrastelijana en niin paljon edes ymmärrä kisa-asioista, mutta yhtä kaikki seurailen tätä aina. Jatka samaan malliin, kuten on tapana sanoa! :)

    blogini taitaa löytyä kun vain klikkaa tuota naamankuvaa :)

    VastaaPoista
  9. Musta tuntuu oudolta nähdä tuo 'tausta' vaaleampana, mut kokonaisuus on silti hyvä! Musta toi banneri ei oo täyteen pukattu, tähän silmään näyttää huolellisesti tehdyltä, ja siltä et tekemiseen on käytetty aikaa! (:

    Eli ulkoasusta mä tykkään, vaikkei vaalea tausta ihan näin heti silmää miellytä.
    Ja blogista yleisesti: Teet musta sopivalla aika välillä postauksia, plussaa siit et postauksissa on yleensä kuvia yms. Kirjotat myös tosi hyvin, tykkään sun kirjotustyylistä! (:

    VastaaPoista
  10. Pidän otsikosta, vaikka se ei kieltämättä ole parhaimpiasi mitä olet saanut aikaan. Mutta kuvat jotka otsikkobannerissa ovat, on hyvin valittu ja sommittelu toimii. Tausta ja muutoin kokonaisuus jää hiukan vaisuksi. Blogisi on ja on ollut jo aikaisemmin todella mukavan selkeä ja otsikon fontti sopinut teemoihin. Nyt ehkä taustalle tekisin jotain muuta, esim tummempaa väriä kenties? Olet kuitenkin suunnattoman taitava tekemään näitä, kerro teetkö ulkoasuja maksua vastaan muillekin? Itse voisin olla erittäin kiinnostunut :)

    VastaaPoista
  11. wow! uusi banneri on aika huikea. Meni ties kuinka kauan sitä tuijottaessa, kun koko ajan löytyi uusia puolia. Vähän isompi se saisi ehkä olla, kun 23 tuumaiselta näytöltä katselee. Mutta ei todellakaan ole liian täyteen tungettua, vaan todella ihana.

    Taustasta sen sijaan en oikein tykkää. Se on jotenkin... en oikein tiedä. Ei nyt tylsäkään, mutta omasta mielestäni aika ruma. Siististi vaakaan menevä pieni kuvio ei näytä kovin kivalta.

    Kokonaisuutena ulkoasu on kuitenkin siisti ja huoliteltu, eikä mikään hyppää suoraan silmille.

    Muutenkin blogisi hipoo täydellisyyttä. Tykkään todella todella paljon ja aina innolla odotan uusia postauksia ja minun puolestani saisit kirjoittaa paljon useamminkin. Noita välilehtiä tosiaan voisit päivittää, kun juuri yhtenä päivänä niitä lueskelin ja siell oli vielä jotain Lurpan sairaslomasta tms.

    Innolla odotan kesää ja kenttäkauden alkua, kun pääsen taas toivottavasti näkemään teidät livenä. Noissa kenttäkisoissa kun tulee kisahoitajana joskus pyörittyä ja niistä jutuista jotain tiedänki. :)

    http://tallipihanbilehile.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. Olisko mahdollista, että tekisit munki blogiin samantapaisen bannerin..? :----D Toi on niin hieno! :)

    VastaaPoista
  13. Minusta tämä on parempi kuin edellinen! Aiempi tumma tausta teki vähän raskaslukuiseksi tämän, eikä asiaa auttanut taustalla rullannut taustakuva.
    Bannerissa on nyt tosiaan vähän liikaa. Jokin yksi juttu pois sieltä; toinen hevonen, taustakuva, tekstivarjostus... Yksi poisto jo rauhoittaa.

    Muuten vaaleampi yleisilme on todella paljon miellyttävämpi :) Se antaa tilaa ennen kaikkea laadukkaalle tekstillesi, mutta myös kuville.

    VastaaPoista
  14. Banneri on tosi hieno, ihana tollanen vaalea ja niin nätti :D Olen tässä koittanut miinuksia siitä keksiä, mutta epäonnistuin.
    Tää vaaleesininen on mun mielestä ihan kivan näkönen, ite en tosin niin hirveästi tykkää tästä taustasta, vai mikä toi onkaan. En tiedä, tulee joku sellanen kangas mieleen :D

    Ja muuten tää blogi on aivan ihana. Kirjotat niin kivasti, ja jaksan lukea. Heh :D

    http://millanpikkublogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  15. Tykkään tästä ulkoasusta! Hempeä, muttei tylsä. Banneri on tosi hieno, eikä mielestäni yhtään liian "täysi".
    Se mistä en tykkää, on tuo että kaikki gadgetit (lukijat, blogiarkisto jne.) ovat alimmaisena. Itse tykkään enemmän että ne on sivupalkissa.
    Eipä tästä nyt mitään muuta "pahaa sanottavaa" taida olla, värimaailmastakin tykkään tooosi paljon :)
    (blogin osoite nimessä :))

    VastaaPoista
  16. koska saa tietää kuka voitttaa? :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov