Siirry pääsisältöön

Kiitos ei - NEGIS - anonyymeille!

Loppuu oma jaksaminen vaikka parhaani yritin..


Sanon jo heti anteeksi, todella paljon anteeksi kaikille ihanille kommentoijille, joista myös suurin osa on positiivisiä anonyymejä. En vain jaksa enää, joten minun on hetkeksi pakko ottaa anonyymikommentointi pois. 

En halua että ketään ymmärtäisi tätä väärin, mutten jaksa enää uudestaan ja uudestaan kertoa että yritän parhaani. Minusta vain tuntuu pahalle se, että jaksan aina yrittää kertoa että ymmärrän etten osaa tai miksi teen mitä teen. Ikinä ei ole blogin pito ollut minulle näin vaikeaa ja myönnän että nytkin kirjoittaessa oikeasti itken. Koska minusta tuntuu pahalle. Eikä pelkästään se että joku on minua kommentillaan loukannut, vaan myös se että joudun tekemään tälläisiä ratkaisuja.

Hevosten hyvinvointi on minulle aina ollut kaikki kaikessa. Parhaani olen aina koittanut tehdä ratsastaessa. Yrittänyt ymmärtää myös negatiivisiä ihmisiä. Nyt vaan ei enää jaksa ja pitää jotain tehdä ja tämä nyt taitaa olla se ensimmäinen askel kohti positiivisempaa. Haluan kuitenkin sanoa että olen todella, todella iloinen ja onnellinen että tässä blogissa on ollut PALJON positiivisiä kommenttejakin - niin rekisteröityneiltä kuin anonyymeistä - mutta järjestäen negatiivinen kommentti alkaa tuntumaan pahalta. 

Niissä on se totuuden siemen etten osaa, mutta kun olen sitä samaa yrittänyt teille jo monta kertaa kertoa ja kun sitä toistaa tarpeeksi usein ja tarpeeksi pilkallisesti, oma itseluottamus omaan tekemiseensä ja olemiseensa alkaa vajoamaan. En ole menettämässä uskoani, mutta tunnen ettei oma pää enää jaksa sitä ulkopuolista pilkkaa ja haluan hetken hengittää ihan omaa pilvilinna-ilmaani. Ihan vain kuukauden ajan pysyn omassa unelmassani paremmasta ilmapiiristä ja mahdollisuudesta kehittyä, yhdessä niin Allin kuin Pyryn kanssa.

Joten tiedoitusluontoinen asia: 15. Tammikuuta 2014 klo 18.30 alkaen anonyymien kommentoinimahdollisuus poistuu ja palautuu takaisin toivottavasti kuukauden päästä, eli 15. helmikuuta 2014. Teen tämän vain ja ainoastaan oman mielenrauhani tähden ja tulen päivittämään blogia myös tänä aikana mahdollisimman paljon. Toivon että myös te ihanat anonyymit jaksatte pysyä mukanamme, vaikka joudun tämän ratkaisun nyt tekemään.
yritän myös mahdollisimman pian ehtiä vastaamaan kommentteihinne, kiitos kaikille kommenteista!

Kommentit

  1. Tsemppiä hurjasti, iloksi se vielä muuttuu! Sulla on hienoja hevosia ja olet taitava ratsastaja, toivottavasti anonyymitkin sen vielä tajuavat :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se vähän harmi, kun en pysty nyt kommentoimaan (en tarkoita, että olisin kommentoinut/kommentoisin negatiivisesti), mutta ymmärrän hyvinkin päätöksesi, kunnioitan sitä. :) Olet tosi hyvä ratsastaja ja hoidat varmasti hevosiasi parhaasi mukaan. Alli, Pyry ja Molla näyttävät kaikki niin tyytyväisiltä hoivissasi..:)

    Inhottavaa tuommoiset kommentit... Itsekin olen monesta blogista niitä lukenut. Tulisi itse sanomaan NIMELLÄ.

    Tsemppiä teille jatkoon! :)

    VastaaPoista
  3. Ikävää, että oot joutunu tämmöiseen tilanteeseen. :-( nämä anot ei varmaan sitten tajua, että ei uuden hevosen kanssa mene heti loistavasti... Minusta kehitytte ainakin hienosti :-) tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista
  4. Pakko kommentoida tähän kun olen jonkun aikaa lukenut tätä blogia ja monesti (varsinkin viime aikoina) ihmetellyt, että mistä ihmeestä noita negatiivisia kommentteja oikein sikiää..
    Miusta on todella hienoa ja rohkeata miten rehellisesti ja sensuroimatta kerrot täällä treeneistä yms asioista, myös niistä mitkä eivät ole välttämättä menneet aivan putkeen.

    Sulla on juuri sellanen nöyrä asenne mitä oppimiseen ja kehittymiseen vaaditaan ja kaksi todella kivan oloista ja kehityskelpoista hevosta. Paljon tsemppiä ja treeni-iloa teille jatkoon! :)

    VastaaPoista
  5. Viisas päätös! Näitä negatiivisia esimerkkitapauksia on kyllä viime aikoina monesta suunnasta, ihmiset jotka kommentoivat ilkeään sävyyn anonyyminä, eivät tajua, että voivat kohdettaan oikeasti satuttaa... Jotain järkeä tähän hommaan, rajana pitäisi olla se, mitä uskaltaa kasvotustenkin rehellisesti sanoa, mutta sen nimimerkittömyyden taakse on täällä vaan niin helppo piiloutua.

    Tsemppiä :)! Hienosti teillä menee molempien heppojen kanssa, älä anna epämääräisten puskasta huutelijoiden pilata päivääsi!

    VastaaPoista
  6. :( olen myös lukenut blogiasi pitkään.. ja pakko myöntää, että jopa minua suututtaa typerät anonyymit.. ÄÄH. Tärkeintä on se, että jaksat alun hankaluuksista huolimatta silti suhtautua positiivisesti ja jaksat yrittää! Palat halusta oppia.. Se valitettavasti puuttuu niin monelta ihmiseltä (jopa hevosenomistajalta..) Toivon sydämestäni sinulle paljon onnistumisia !! Teit oikean päätöksen anojen suhteen!! :)

    VastaaPoista
  7. Olen aina pitänyt blogistasi juuri sen rehellisyyden takia mitä osoitat suuresti postauksissasi. Itseäkin harmittaa, että liian usein kommentteja lukiessa on muutama äksy ano jotka kommentoivat toodella loukkaavasti. Hyvä päätös, etköhän sä ansaitsekkin taukoa anojen haukuilta! :D

    VastaaPoista
  8. Mun on oikeasti pakko pyytää anteeksi tuli itellekkin vähän paha olo, olen joskus saattanut yhden ilkeän kommentin laittaa...

    VastaaPoista
  9. Kiitos kivasta blogista :) teitä on mukava seurata myös livenä tutuissa kisoissa. Toivottavasti täällä nyt rauhoittuu. Nämä oli tämmöiset "viimeiset sanat" kun vielä saan ääneni kuuluville. Jään lukemaan ;)

    VastaaPoista
  10. Anteeksi, olen laittanut sinulle muutaman pahan kommentin...

    VastaaPoista
  11. Oikea päätös, pistää vähän kapuloita negatiivisten anonyymien rattaisiin! Ei
    kenenkään tarvi tollaista sietää!
    Tsemppiä sulle, ja nauti nyt tästä seuraavasta kuukaudesta oikein olan takaa! :)

    VastaaPoista
  12. Erittäinkin hyvä päätös. Kyllä pitää pystyä seisomaan sanojensa takana. Kannattaisi anojen miettiä sitä että mikäli ei uskalla päin naamaa sanoa niin onko sanomisessa sitten mitään järkeä? Jotenkin tuntuu että näillä anoilla on hyvin paha mieli jota sitten purkavat sinne ja tänne. Tsemppiä eteenpäin Senni, hyvin olette heppojen kanssa pärjänneet ja menneet eteenpäin. Hymyä päivään!

    VastaaPoista
  13. Hyvä päätös. Yleensä nuo kiusakommenttien laittajat ovat keskenkasvuisia teinejä joilla on joku tarve purkaa jopa tuntemattomiin ihmisiin omaa pahaa mieltä ja pahaa oloa.. Toisinaan kirjoittaja voi olla toiselle äärimmäisen kateellinen (vaikkakin taas joku tässä kohtaa ivallisesti voi nakella niskoja ja huutaa "kateellisuuskorttia") ja haluaa lytätä toisen ihmisen tekemiset, jolla on joku jotain jota kateellinen itselleen haluaisi - tässä tapauksessa luultavasti hevoset.

    Blogien kommenttikentät on monesti kuin hiekkalaatikoita josta löytyy niitä kivoja kavereita ja sitten niitä lapion varastajia.
    Onneksi näiden tyyppien olemassolo ei kuitenkaan fyysisesti elämääsi (toivottavasti) vaikuta ja saat uutta tsemppiä tekemiseen tämän (OIKEAN) päätöksen myötä!
    Alli on hieno hevonen, loistava ostos ja tulevaan kauteen on hyvin aikaa harjoitella. Toivon koko sydämestäni onnea teille, ettei kapuloita tule rattaisiin esim. loukkaantumisien muodossa vaan saatte viettää tehokasta treenikautta ja aloittaa kisakauden hyvin mielin - välittämättä mitä muut teistä sanoo :) !

    VastaaPoista
  14. Voi Senni, on todella kamalaa mitä joudut kestämään! Minulla on sinusta aina ollut semmoinen kuva, että olet todella reipas ja rempseä. Semmoinen, joka kestää todella paljon kaikkea ja siksi onkin aina todella kamalaa, kun semmoinen ihminen katkeaa. Se kertoo siitä, että ihmiset on menneet liian pitkälle ja on todella kurjaa että joku/jotkut voi oikeasti tehdä niin toiselle ihmiselle!
    Netin anonyymiys on mielestäni lähtenyt jo aikaa sitten käpälästä, kun tuntuu että sen turvista ihmiset on todella julmia! Kamalaa :/

    Toivottavasti olosi paranee tämän myötä! Teit varmasti itsellesi oikean ratkaisun! Ei vahvimmankaan tarvitse kaikkea jaksaa <3

    VastaaPoista
  15. Ihan hyvä päätös, koska nuo arvostelevat kommentit on selvästi karannut käsistä. Sun heppas vaikuttaa onnellisilta ja oot hyvä ratsastaja ja ennen kaikkea kehityskelpoinen. Toivon teille hyviä treenejä ja onnistunutta kisakautta.

    VastaaPoista
  16. Hyvä päätös! :) ehkä nyt olisi aika vihdoinkin "opetella" kirjautumaan ja kommentoimaan nimellä, anona vain "helpompi" ja "nopeampaa" kommentoida.. Olen siis laiska :D

    VastaaPoista
  17. Oikea päätös, parempi pistää tuo anonyymien touhu kokonaan jäähylle. He näköjään viime aikoina ovat sankoin joukoin löytäneet tämän blogin ja haluavat tehdä joka kärpäsestä härkäsen...

    VastaaPoista
  18. Hyvä päätös ja todella kamalaa, että tuollainen paskan kirjoittelu on saanut sinulle niin pahan mielen. En tiedä kuinka paljon tämä auttaa, mutta minusta sinulla ei ole mitään syytä "nöyristellä" ettet muka osaisi. Jos et mitään osaisi, ei tuo hevonen olisi jo ihan kuukaudessa muuttunut noin käsittämättömän paljon parempaan suuntaan. Ja kyllä se niin vain on että uuden hevosen kanssa saattaa mennä vuosi ennen kuin alkaa olemaan ne nappulat hanskassa, joten se vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa.
    Noh, itsehän poistin anonyymien kirjoitusoikeiden blogistani viime vuoden puolella kokonaan, ja tuskin palautan sitä koskaan, ei minulla ole aikaa pelleillä ihmisten kanssa, jotka kokevat elämän tehtäväkseen vaan yrittää pahoittaa bloggaajan mieltä. Poistamalla anonyymien kommenttioikeuden säästän omaa aikaani, hermoja ja kirjoittelu on muutenkin rentouttavampaa. Itselleni kommenttien määrä ei ole bloggauksessa kovin tärkeää, joten en tavallaan harmittele sitä ollenkaan, vaikka ilkeiden kommenttien ohella valitettavasti ne mukavatkin kommentit vähenevät.
    Tsemppiä ja sanonpa vain, että kyllä sinä osaat ratsastaa! :)

    VastaaPoista
  19. PositiivisiA ja negatiiviisiA.

    Tsemppiä sulle tulevaan reeni- ja kisakauteen, kukaan ei synny valmiina. Ei me eikä hevoset.

    VastaaPoista
  20. Pitää varmaankin väsätä profiili jotta jatkosskain pääsee kommentoimaan :) Usein negatiiviset kommentoijat ovat kateellisia ja tuovat sen esille negatiivisuudellaan. Itse kommentoin niin että minulla olisi pokkaa snaoa sama asia myös kasvotusten, valitettavasti todella moni kokee helpoksi ilkeillä nimettömänä :/ Osaat todellakin ratsastaa ja haluat kehittää hevosiasi, mitä moni ei välttämättä halua. Tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  21. Ymmärretäävää, ettei jaksa enää lukea ilkeitä, herjaavia ja tietämättömiä kommentteja. Et blogia siksi kirjoitakaan, että itseäsi tahalleen ilkeilylle haluat altistaa. Tsemppiä Senni! Olet hyvä ratsastaja, mukava tyyppi ja erittäin hyvä hevosenpitäjä :)

    VastaaPoista
  22. Mutta miten täällä voi kirjottaa vielä anonyyminä ?

    VastaaPoista
  23. http://olgaja-aleksi.blogspot.fi/2014/01/seka-tai-joko-etta-sarja-vai-okseri.html

    Nyt on pakko tulla sanomaan että tuo henkilö on näköjään kopioinut postauksesi ihan kirjaimellisesti..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov