Siirry pääsisältöön

Apassionata 2015: Jäikö show kokematta?

Jäikö tämä uskomattoman upea show kokematta?





Vai haluatko palata takaisin areenan tunnelmaan?





Vai haluatko vain päästä fiilistelemään showta omalta kotisohvaltasi?


En voi luvata että kotisohvalla tunnelma olisi yhtä käsin kosketeltavissa kuin areenalla, mutta voin taata että luvassa on huikeita suorituksia esiintyjiltä. Sammuta huoneen valot ja laita dvd päälle ja nauti. Kisamatkalla-blogi tarjoaa sinulle mahdollisuuden palata takaisin huikeaan tunnelmaan ja seuraamaan upeita esityksiä ja antaa sinulle mahdollisuuden osallistua arvontaan, jonka palkintona on

Apassionata 2015: Die goldene Spur deluxe edition DVD
DVD on siis suomessakin esitetty "Kultainen Polku" näytös



Arvontaan osallistuminen on helppoa. Seuraat vain tarkasti alla olevia ohjeita ja sen jälkeen peukalot pystyssä ja sormet ristissä toivot että arpaonni osuu kohdallesi!

Vaihe 1: Kirjoita kommenttikenttään Miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä DVD
Vaihe 2: Ilmoita kommenttisi mukana toimiva sähköpostiosoitteesi
Vaihe 3: Halutessasi voit mainostaa arvontaa blogissasi. Muista silloin linkittää minulle postaus!

Arvonta päättyy 9.3.2015, joten aikaa on reilusti osallistua. Kisamatkalla-tiimi valitsee 10 parhaiten perusteltua vastausta, joiden välillä arvontakone suorittaa vaikean valinnan. Panosta siis perusteluihisi! 

Kisamatkalla-tiimi toivottaa kaikille onnea arvontaan!

Kommentit

  1. Olisi kiva saada dvd niin pikkupoikani pääsisi myös ihasteleen nojatuolista heppoja. Katsoimme you tubesta video klippejä ja oli todella innoisaan 3-v heppapoikani.
    nighthorse01@gmail.com
    mainos löytyy: www.lauraheppa.blogspot.fi blogistani

    VastaaPoista
  2. Minun pitäisi voittaa dvd, koska minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta päästä katsomaan apassionataa livenä. Asun niin kaukana ja ei myöskään ole varaa lippuihin, joten dvd olisi kiva :)

    Ja katja94@outlook.com

    VastaaPoista
  3. En ole koskaan ollut apassionatassa, mutta olen nähnyt videoita siitä ja ne ovat olleet huikeita. Olisi kiva nähdä koko apassionata esitys alusta loppuun. Mulla on monta siskoa ja veljeä, jotka myös tykkäävät hevosista, joten dvd olisi varmasti heillekin hieno kokemus. Minua kiinnostaa hevosten koulutus. En ole itse päässyt kouluttamaan hevosille esim. temppuja, mutta temppujen toteutus ja esillesaanti ovat huikeita apassionatassa. Tykkään tosi paljon hevosten piirtämisestä, joten voisin ottaa esityksestä mallia ja piirtää hevosia eri tempuissa/liikkeissä. :)
    viivirty@hotmail.fi

    VastaaPoista
  4. En ole koskaan käynyt Apassionatassa, enkä vielä lähivuosina ole pääsemässäkään sillä asumme sen verran kaukana että sinne helposti pääsisi - ja tähän vielä lisäten että olen perheeni ainut hevosihminen joka vähentää vielä lisää mahdollisuuksiani päästä katsomaan. Näkemäni kuvat ja videot ovat kuitenkin olleet aivan huikeita, ja toivoisinkin pääseväni vielä joskus näkemään nämä hieman uhkarohkeankin oloiset temput ihan livenä.
    senja.hietanen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Haluan voittaa tämän DVD:n, koska rakastan näitä ihania eläimiä ja haluan oppia niistä niin paljon kuin elämäni aikana vaan pystyn. Lisäksi olisi kiva kokea edes kotisohvalta tuo upea show, sillä minulla ei ollut tänäkään vuonna mahdollisuutta päästä katsomaan paikan päällä Apassionataa.

    Espada@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Olen kerran apassionatan käynyt kattomassa, olin tosin niin pieni etten mitään enää muista. Hepoistakaan tuolloin oikeen mitään tienny, nyt vois puolestaan soveltaa näkemäänsä käytännössä. Ois kiva saada 9. maaliskuuta jotain "positiivisempaa" odotettavaa, nyt sinä päivänä odottelee vaan äikän yo-kirjoitukset.. Ja toisi se dvd:n kattelu varmaan vähän taukoa tähän lukurumbaan :-)
    julia.kinnunen@gmail.com

    VastaaPoista
  7. En ole oikein ikinä nähnyt kunnollista hevos showta.
    Tykään hevosista tosi paljin ja olen hoitanutkin niitä.
    Jos saisin dvdn nii voisin kokea tämän huikean shown ja saisin lisää tietoa että mitä kaikkea hevosilla voidaan saada aikaan.
    Dvd olisi minulle huikea "yllätys" jos saisin sen kun ei ole ollut ikinä oikein varaa mennä katsomaan eikä liputkaan mitään halpojakaa ole.
    Sp. riinaleskela@outlook.com

    VastaaPoista
  8. En ole ikinä Apassionatassa käynyt, vaikka monesti olisin halunnut. Olisi mukava tuon DVD:n avulla päästä tunnelmaan ja nähdä vähän mitä siellä tapahtuu ja ovatko hevoset oikeasti niin upeita kun sanotaan.

    piiasd@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Näin opiskelijana on pitänyt jättää hevostouhut taakse: tallilla olen käynyt valokuvaamassa puoli vuotta sitten, hevosen selässä istunut viimeksi huhtikuussa ja Apassionatan ja HIHSin kaltaiset isot tapahtumat eivät oikein istu budjettiin. Ensimmäistä kertaa miltei pariinkymmeneen vuoteen on paria viikkoa pidempi tallitauko - heppakuume on valtava! Ehkäpä tästä saisi helpotusta vieroitusoireisiin? (Todennäköisesti vain pahentaisi niitä, mutta aina on kiva haaveilla.) Monta vuotta sitten kävin Apassionataa katsomassa ja ihan taatusti show'ta katsellessa kuluisi aika nopeammin samalla, kun odottelen pääsyä takaisin hevosten pariin. Kesään kun on vielä pitkä aika...
    riinamet@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Olisin halunnut käydä katsomassa esityksen mutta auto reistaili ja kaveri ajoi sitten vielä kolarin..(hän ei olisi päässyt mukaan) ja hänen autonsa meni pahasti rikki. Ei siis näin ollen ostettu lippuja..Piti mennä ekaa kertaa yhdessä katsomaan ja kaveri haluaisi kovasti nähdä esityksen..samoin itse.

    On myös todella hienoa nähdä noin hienoja hyvinkoulutettuja eläimiä jotka näyttävät kuuntelevan ajatuksen voimalla.
    Nadja.1993@hotmail.fi

    VastaaPoista
  11. En ole koskaan päässyt Apassionataa. Tänä vuonna olisin päässyt mutta opiskelen toisella paikkakunnalla ja menen joka viikonlopuksi kotiin lepäämään ja nämä Apassionatat olivat viikonloppuna, halusin kumminkin mennä kotiin lepäämään. Toinen ongelma on että en olisi päässyt mitenkään koululta/kotoa kulkemaan tuonne tuota kattomaan ja sama takasin päin. Tämä saisi jotenkin harmituksen laantumaan.

    kettu3@live.fi

    VastaaPoista
  12. Kaikki tuntuvat kertovan kuinka olisi aina halunnut päästä katsomaan Appasionataa mutta on joko liian kallis tai liian kaukana. Omalla kohdallani, no onhan tuota matkaa juu varmaan aika yhtä pitkä kuin sinullakin, Varsinais-Suomessa kun asustelen, matka ei ehkä ole ollut esteenä, ja kyllä rahaa saisin jostain lippujen verran vedeltyä, mutta ei ole vaan tultu koskaan mentyä. Viime vuonna sain kaverilta lipun syntympäpäivälahjaksi ja se oli ensimmäinen kerta kun showta kävin katsomassa. En vaan ennen ole saanut aikaseksi lähteä.

    Showhan on aivan uskomattoman hieno, sitä ei kukaan voi kieltää, todella taitavat hevosenkäsittelijät ja rohkeat näyttelijät, hienot valaistukset ja upeasti suunniteltu tarina.

    Itselleni haluaisin DVD:n, jotta pystyisin jakamaan sen ainutlaatuisen kokemuksen minkä saa appasionataan päässessään kavereilleni, jotka eivät ole olleet yhtä onnekaita kuin esimerkiksi me, päästessämme näkemään sen livenä. Kavereideni lisäksi haluaisin äitini pääsemään kokemaan sen edes DVDn kautta, ennen kuin hänen näkönsä lähtee kokonaan. Itsehän olen tämän jo kokenut ja olisi tietysti hienoa kokea uudestaan, edes DVDn kautta, jonka avulla appasionatan saa kokea aina uudelleen ja uudelleen..

    ida_valo_95@msn.com

    VastaaPoista
  13. Viime vuonna kävimme ratsastusryhmäni "Dream Teamin" kanssa katsomassa Apassionatan. Tänä vuonna ei kuitenkaan aikataulut natsanneet :/ Olemme pitämässä leffailtaa myöhemmin keväällä, jossa katsomme esim videoituja ratsastustuntejamme, joten olishan se ihan huippua et voitais silloin katsoa myös Apassionata yhdessä kun ei sinne tänä vuonna tiiminä päästy! :) ella.hanhilahti@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Minun pitäisi voittaa dvd, koska olen niin kauan halunnut apasionaatan ja tänä vuonna oltiin jo menossa, äiti mietti kyytejä yms. Ja sitten edeltävänä torstaina tajusin, että minulla on ripari juttu sunnuntaina. Helsingistä Kuopioon kestää 4-6 h autolla riippuen pysähdysten määrästä ja nopeus rajoituksista ja yleiset menee miten menee. Joten oltaisiin oltu vasta yöllä kotona ja jo klo 9 piti olla siilinjärven kirkolla.
    Kaikkia kuvia ja videoita on niin kiva katsella, vaikkei niistä sitä samaa fiilistä saakkaan.
    Säpö: ippetippe@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Itse pääsin kokemaan apassionatan vuosien haaveilun jälkeen ensimmäistä kertaa mutta heppahullu 11 vuotias pikkusiskoni joutui sairastumisen vuoksi jäämään kotiin, olisi mielettömän upeaa päästä katsomaan dvdltä hänen kanssaan koko show....
    Sähköposti: fluffygoblins@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Itse pääsin kokemaan apassionatan vuosien haaveilun jälkeen ensimmäistä kertaa mutta heppahullu 11 vuotias pikkusiskoni joutui sairastumisen vuoksi jäämään kotiin, olisi mielettömän upeaa päästä katsomaan dvdltä hänen kanssaan koko show....
    Sähköposti: fluffygoblins@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Olisi upein voittaa tää dvd muistoksi tuosta show'sta! Olin sitä katsomassa äitini ja veljeni kanssa, kun poikaystäväni hankki meille kaikille kolmelle liput. Olisi kiva päästä katsomaan tämä show myös poikaystäväni kanssa, ja nimenomaan että itsekin voisi vielä vuosienkin päästä fiilistellä. Oli sen verran upea show :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja tosiaan jos onni sattuu kohdalleen niin email on sanna.tuokko@gmail.com :)!

      Poista
  18. Löysin tämän kilpailun aivan vahingossa sopivasti näin viimeisenä osallistumispäivä. Haluaisin yli kaiken voittaa tämän DVD:n, sillä tahtoisin antaa sen pikkusiskolleni, joka on vuosi kausia haaveillut pääsevänsä jonain päivänä katsomaan tätä upeaa esitystä. Se ei kuitenkaan toistaiseksi vielä ole ollut mahdollista, sillä Helsinkiin on pitkä matka ja matkustaminen melko hankalaa, kun siskoni on vakavien sairastelujen vuoksi pyörätuolissa. Tiedän, että tämä DVD ilahduttaisi ja piristäisi häntä todella kovasti, joten nyt kyllä toivon sydämeni kyllyydestä, että onni osuisi kohdalle <3
    s-posti: minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Olen haaveillut Apassionata-show:n näkemisestä niin pitkään kuin muistan. Paikan päälle en vain ole koskaan vielä uskaltautunut, sillä suuret yleisötilaisuudet eivät valitettavasti ole minun juttuni. Luulen, että kävisi niin, että ahdistus olisi suurempi kuin nautinto. :( Siksipä toivoisinkin, että pääsisin fiilistelemään kotisohvalta. <3 <3 hippohiiri(at)gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov