Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla-cup 2015: ensimmäinen osakilpailu

Merjan talli 23.5.2015 - Kisamatkalla-cup 2015 1. osakilpailu




Nyt on taas ensimmäinen osakilpailu Kisamatkalla-cupista takana! Hirmu kiva olo on taas, mutta samalla on pieni huoli ja haikeus tulevaisuudesta. On niin ihana sponsoroida kilpailuita ja tuoda sinne hienoja palkintoja, mutta tuntuu turhauttavalta kun kaikki suuret suunnitelmat hajoavat käsiin aivan viime hetkillä. Onneksi tästä on vain suunta ylöspäin!

Saatiin onneksemme hienokin kisapäivä, joten sen puolesta ei mitään valitettavaa. Nähtiin paljon hienoa ratsastusta ja toivottavasti kilpailijatkin olivat tyytyväisiä. Jos ei niin palautetta otetaan mielellään vastaan, sillä halutaan ehdottomasti parantaa aina kisoja! Minun puolestani ei kuitenkaan kisajärjestelyissä niinkään ollut valitettavaa.

Luokassa nähtiin paljon jopa taistelua, mutta tällä kertaa ylivoimainen oli Petra Mattila, joka osallistui luokkaan kolmella hevosella ja näille sijoittui sijoille 1.-3.! Petra on jo ennestään tuttu kilpailuissamme, sillä kantaa myös ponin Gullever III kanssa viime vuoden Kisamatkalla-cup titteliä. Nyt on taas hieno mahdollisuus Petralla uusia voittonsa, joten tsemppiä tuleviin kilpailuihin! Luokassa sijoittui Petran lisäksi Minna Juusti - Camilla GER ja Mirabella Siikalampi - Capella.




Luokan voittanut Petra Mattila ja Zdzislaw

Toiseksi Petra ratsasti ponilla Gulliver III

Ja vielä kolmanneksi suomenhevosella Lavilan Muru

Neljänneksi ratsasti Minna Juusti - Camilla GER

Ja viidennelle sijalle itsensä ratsasti Mirabella Siikalampi hevosella Capella

Palkitsimme tosiaan luokassa myös Fair Play ratsastajan, joka tällä kertaa myönnettiin Milla Huttuselle. Milla sai erityisesti positiivista palautetta verryttelykäyttäytymisestään. Onnea Milla hienosta ja ansaitusta palkinnosta!


Lisää kuvia kilpailuista http://pilvipisara.kuvat.fi!
kiitos kaikille upeista kisoista ja nähdään taas heinäkuussa! :)

Kommentit

  1. Paljonko osallistujia oli? Ja mikä siis oli sinulle turhauttavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 18 ratsukkoa. Siinä oli niin paljon tekijöitä jotka saivat pahoitettua mieleni että palaan niihin paremmin vasta koko cupin jälkeen :)

      Poista
  2. Osallistuuko Petra kaikilla noilla kolmella siihen cuppiin, eikö se ole epäreilua muille? Eikö yleensä jos starttaa usealla hevosella samassa luokassa niin yksi nimetä erikseen, jolla osallistuu pelkkään cuppiin. Vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo cupin säännöissä lukee että yksi ratsastaja voi sijoittua cupissa vain kerran :) Joten kyllä siellä kaksi muutakin ratsastajaa vielä sijoittuvat kokonaistuloksissa, Petralla on vain hyvät asemat ottaa ensimmäinen sija.

      Poista
  3. Uskomatonta, että haluat laittaa omaa rahaa tällaiseen! Tarkoitan sitä siis hyvällä tavalla! Jotenkin ihanaa että on olemassa tällaisia ihmisiä. Sitten asian vierestä :D Millainen kisapaikka on tuomarinkylä? Olen vasta muuttanut etelä-suomeen ja mulla on vähän spooky hevonen, joka ei ole käynyt ikinä vieraissa kisoissa. Onko pohja hyvä ja millaisia esteet ovat. Onko tosi massiivisia "pelottavia"? En keksiny ketää muuta keltä kysyä, kun en tunne vielä ketään estetyyppiä täältä päin Suomea :D Oletko muuten itse menossa? Siis este-jusseihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käynyt tuomarinkylässä kuin pari kertaa, ja viimeisimmästäkin kerrasta on jo useampia vuosia, joten minun kokemukseni ovat vähän hataria :D mielestäni paikka on ihan "normaali" ilman suurempaa kauhistelua tai wow efektiä.

      Kiitoksia :)

      Poista
  4. Olisiko suositella hepoille kisaviikolla majapaikkaa hevosopiston läheisyydestä :)? entäs ihmisille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienen traikkumatkan päässä on Kirpakat jota suosittelen lämpimästi! Siellä muistaakseni majoitusta myös ihmisille? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov