Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla-cup 2015 purkissa!

Toistamiseen onnistuin siinä. Sponsoroin ihan oman cup kilpailun. Joka kerta kun on saanut antaa palkinnon hyvin ratsastaneelle ratsastajalle ja pujottaa mitalin kaulaan, fiilis on yhtä otettu. Tämä on niin huikeaa, niin sanoinkuvailemattoman hienoa. Kiitos siis kaikille jotka mahdollistitte tämän taas jälleen kerran. 








Kisoihin saatiin tällä kertaa tosi kivasti porukkaa, meidän luokassa oli lopulta 28 lähtöä. Jokaisesta palkintosijasta taisteltiin aivan viimeisiin ratsukkoihin asti. Kokonaistuloksista kilpaili 4 ratsukkoa. Meltä olin luokassa mukana minä Allilla ja Janni Pyryn kanssa. Meidän tiimistä Janni ja Pyry onnistuivat jälleen ja nappasivat luokassa viidennen sijan. Kursivoituna extrapalkinnot

Luokkasijoitukset
I Ella Orusmaa - Sisco
Virpi Sinervon mutokuvalahjakortti
II Petra Mattila - Zdzislaw
III Petra Mattila - Lavilan Muru
IV Minna Juusti - Camilla GER
V Janni Vuori - Pyry Waan
VI Mari Lahti - Aquerina
VII Jessica Grönlund - Minimatti





Kisamatkalla-cup 2015 voittaja
Petra Mattila - Zdzislaw, 29 pistettä
ruusuke, loimi, mitali, kukkakimppu, Biofarmin rehutuotteita (pellavainen, elektrolyytti), Ridmerin lahjoittama kypärä, 100 €






II sija
Minna Juusti - Camilla GER, 24 pistettä
ruusuke, mitali, Biofarmin rehutuotteita (pellavainen, elektrolyytti), 75 €




III sija
Milla Huttunen - Nellan Salama, 4 pistettä
ruusuke, mitali, Biofarmin rehutuotteita (pellavainen, elektrolyytti), 50 €




Finaalin paras Suomenhevonen
Lavilan Muru (ratsastaja Petra Mattila)
ruusuke, loimi, Biofarmin rehutuotteita (pellavainen, elektrolyytti), Jouhikorulahjakortti


Fair Play Ratsastaja
Mari Lahti (hevonen Aquerina)
ruusuke, 100 € lahjakortti Börjes Kotimäen verkkokauppaan


HUH. Tästä on hyvä kiittää ja kumartaa. Kisamatkalla-cup jää nyt tauolle ja vuonna 2016 tämä sponsori keskittyy järjestämään Kisamatkalla-Derbyn sekä muutamia seurakilpailuita (ehkä jopa cup muodossa, vink vink!). Tämän virallisen Kisamatkalla-cupin palaamme taas uudestaan vuonna 2017. Kyllä nousee väkisin hymy huulille kun muistelee viikonloppua, on tämä sponsoroiminen mahtavaa touhua. KIITOS KAIKILLE!

Kiitokset
Biofarm Oy - Korkeatasoiset, kotimaiset Black Horse-rehut
Ridmer - facebook - yhteistyössä turvallisuushankkeessa
Suskin Puoti - facebook - yhteistyössä Fair Play hankkeessa
Börjes Kotimäki - facebook - yhteistyössä Fair Play hankkeessa
Veljekset Wahlstén - facebook - loimien painatus
Jouhikorut by Katja Vilander - facebook - jouhikorut
Ratsastusseura MT-Team
Rosetti Finland
Äiti - henkinen tuki, kompassi ja turva
Pilvi - joka on kuvannut myös kaikki postauksen kuvat
Kilpailijat
Kaikki jotka ovat tukeneet minua matkalla kohti unelmaani

Kommentit

  1. Oot sä kyllä huippu kun järjestät tälläisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Saatko näistä cuppin järjestämisistä itsellesi rahaa tai siis että jäätkö itse voitolle? Itse en ainakaan silkasta huvista jaksaisi nähdä tällaista vaivaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saa tästä mitään rahallista hyötyä. Pelkästään hyvämieli ja se silkka huvi :)

      Poista
  3. No hehheh, ihan kun Senninlainen ihminen tekisi tätä silkasta auttamisen ilosta. Kisoista jää aika hyvin plussan puolelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no, tämä Senninlainen ihminen ei ainakaan ole penniäkään rahaa tästä saanut. :)

      Poista
    2. älä puhu paskaa.

      Poista
    3. Ei tarvii, ihan faktoja tälläkin kertaa :)

      Poista
  4. Vau mitkä palkinnot! Jos olisi hevonen niin heti kisaisin tuollaisista palkinnoista :) Ja Fair Play ratsastajan palkitseminen oli mielestäni todella hieno idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! :) Olin myös todella tyytyväinen Fair Play hankkeeseen, sitä myös kyseltiin ja kiiteltiin paikan päällä!

      Poista
  5. Älkää olko tyhmiä. Eihän sponsori saa itselleen mitään rahaa. Sponsori maksaa ja lahjoittaa, kilpailunjärjestäjä saa rahat.

    VastaaPoista
  6. Wou Senni! Hienot palkinnot, ihan huippuu miten jaksat panostaa ja sponsoroida tällasta cup-kisaa josta kaikille tulee varmast hyvä mieli!

    VastaaPoista
  7. siis mistä oot saanu rahat tähän sponsorointiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ryöstin pankin? :D

      Anteeksi tuo oli asiatonta, töistä sitä rahaa tulee :)

      Poista
  8. Wau voin vaan ihailla, tosi hieno panostus sulta ja aivan upeat palkinnot! Vaikka kisat onkin noin kaukana järjestetty, niin joskus voisi lähteä silti johonkin Kisamatkalla -sponssaamiin kisoihin mukaan :)

    VastaaPoista
  9. Ihanaa, että jaksat ruveta näinkin isoon urakkaan :) Kilpailijoillekkin tulee varmasti yhtä hyvä mieli ihan älyttömän upeista palkinnoista.

    VastaaPoista
  10. Wau, tosi upeaa! Etenkin palkinnot pistävät hymyn huulille, varmasti kyllä voittajallekin, panostettu tapahtuma ja ei voi kun hattua nostaa! :)

    VastaaPoista
  11. Jos järjestäisit tällaisen kisan myös koulupuolella, osallistuisin niin varmasti!

    VastaaPoista
  12. Vautsi vau, ei voi kun hattua nostaa sinulle! Oot sä vaan mahtava :)

    VastaaPoista
  13. Olen seuraillut blogiasi satunnaisesti vuoden parin ajan ja en voi kun hämmästellä miten hyvä bloggaaja oletkaan! Kerrot asiat rehellisesti,kiertelemättä ja vastaat kun kysytään. Keksit mielenkiintoisia postauksia ja aina on jotain "jännitystä" ilmassa,jos ymmärrät mitä tarkoitan :D On ilo seurailla tälläistä hienoa blogia! :) Jos kiinnostaa,käy kurkkaamassa minunkin omaani,ennijavakaus.blogspot.fi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov